Elk nadeel heb zijn voordeel

Na de koelte en de rust van de bergen, zijn we afgedaald naar Chandigarh. Dat is de stad waar alle yuppen zich verzameld hebben. Het best te omschrijven als een chaotische koopgoot. Elke winkel heeft minimaal twee security guards, de meest luxe wagens staan voor de deur.

Voordeel van al die rijkdom was dat ik wel een telefoonzaak kon vinden waar ik een nieuwe oplader voor mijn Desire kon vinden. De orginele heb ik met in een stroomstoring opgeblazen. Ben ik nu eindelijk in het bezit van een Apple, een 220 naar usb verloopje.

In de foutste tent van heel Chandigarh, waar alleen maar oude Indiers met veel te jonge meisjes zaten, heb ik wel heerlijk gegeten. Elk nadeel heb zijn voordeel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *