Kom in actie voor de aarde: Earth Hour 2011

Kom in actie voor de aarde: Earth Hour 2011Aanstaande zaterdag is het weer Earth Hour. Miljoenen mensen en organisaties over de hele wereld doen op 26 maart om 20:30 het licht uit. Het Wereld Natuur Fonds wil samen met iedereen een signaal afgeven om de aarde door te geven aan volgende generaties.

Water, zuurstof, grondstoffen, een prachtige rijkdom aan planten en dieren, de aarde geeft ons letterlijk alles. Helaas heeft de aarde anderhalf jaar nodig om te kunnen produceren wat wij in een jaar verbruiken. Dit moet anders en kán anders, door te kiezen voor slimmere en duurzamere oplossingen.

Simpel gebaar om 20:30

Met een simpel gebaar, tijdens Earth Hour laten miljoenen mensen en duizenden organisaties zien dat zij de toekomst van de aarde belangrijk vinden: gedurende één uur het licht uitdoen, vanaf 20.30 uur. Laat zien dat jij ook de toekomst van de aarde belangrijk vindt en doe mee aan de wereldwijde actie Earth Hour van het Wereld Natuur Fonds.

Vrijkaarten voor DJ Ferry Corsten

Bovendien maak je ook nog kans op twee vrijkaarten voor DJ Ferry Corsten in de Escape Amsterdam door  je nu op wnf.nl/earthour in te schrijven.

Dit artikel verscheen ook op baasvanhetjournaal.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *