Poster for the movie "Too Young To Die!"

Too young to die

Too Young To Die!

2016Duration unknown
Overview

High school student Daisuke has a crush on classmate Hiromi. On the way to a school trip, the bus with Daisuke has an accident. When Daisuke wakes up, he finds himself in Hell. He asks himself "Why only me? I'm too you young to die and I've never experienced a kiss." Then, Killer K appears in front of the confused Daisuke. Killer K leads the rock band Heruzu from Hell Agricultural High School. To return to the living and confess his feelings to Hiromi, Daisuke's hell rounds begin under Killer K's special training.

Metadata
Title Too Young To Die!
Director Kankurô Kudô
Runtime Duration unknown
Details
Movie Format
Movie Rating Excellent

Af en toe kom je op het Internationaal Film Festival Rotterdam een pareltje tegen. Vorig jaar was het de japanse gangster hip hop opera Tokyo Tribe, dit jaar de demonische rock battle Too young to die.

Het verhaal is heel simpel. Scholier komt in de hel, en kan reïncarneren in een volgend leven als hij wint in een rock battle. Helaas is dat niet altijd een succes voor de scholier, zo komt hij terug op aarde als een bidsprinkhaan, een zeeleeuw, een parkiet, een hond en zelfs als een kreeft. En probeer dan maar eens de liefde van je leven terug te winnen.

Ik heb in tijden niet zo gelachen bij een film. Volkomen absurdistisch, overgoten met zwarte en demonische humor, met uiteraard een vleugje romantiek. Maar dan in de hel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *